wat wij doen.

Robert Jan en Marthe gaan trouwen én hebben smaak. Dus: ze willen hun gasten een letterpress trouwkaart toesturen. Groot gelijk. We bedachten een trouwkaart in twee kleuren: een prachtige blauwe PMS kleur als drukkleur en een fluor oranje kleur op de zijkant. Een kaart met extra informatie wordt vastgebonden aan de trouwkaart met een mooi touwtje en het geheel werd verstuurd in prachtige kraft-enveloppen met Japanse sluiting. Op de bruiloft hadden alle gasten hun outfit en accessoires aangepast aan deze kleuren! We zijn supertrots op dit project.

Met een team van ontwerpers en vakmensen zijn ze bij StudioFJ08 dagelijks bezig met het ontwerpen, produceren en begeleiden van projecten op zowel interieur als exterieur gebied. Vanuit StudioFJ08 kwam de vraag of we een minimalistische visitekaart met een waanzinnige uitstraling konden ontwikkelen. We hebben gekozen voor een sprekende papiersoort, die past bij de uitstraling van het bedrijf in combinatie met een minimalistische bedrukking: een blinde preeg aan de voorzijde met zwarte tekst op de achterzijde op Gmund Felt 93 op 320 grs.

Als het mantra van je notariskantoor 'aandacht voor jouw zaak' is, dan moet je ook een visitekaart hebben die daar bij past, was de logische conclusie van de notarissen van Harmsma. Daarom maakten we een visitekaartje vakmanschap en professionaliteit uitstraalt. Gedrukt op 600 grs. Gmund papier in de uitvoering Linen Cream. Aan de achterzijde gedrukt in brons-inkt, met extra een diepdruk in het beeldmerk. Op de voorzijde een bedrukking in twee kleuren: grijs en brons. Op de snede van het papier hebben we goud aangebracht. De perfecte finishing touch!

Wierda Hybrid ontwikkelt milieu-neutrale vrachtwagens die praktisch en groen zijn door brandstofbesparing, geluidsreductie en minder CO2 uitstoot. Ze nemen verantwoordelijkheid om de wereld leefbaarder te maken serieus. Daarbij denken ze graag anders. Onbevangen en creatief. Voor Wierda Hybrid maakten wij letterpress visitekaarten in twee kleuren met een fluoriserende kleur op de randen van het 600 grs. Gmund Cotton Linen Cream papier.

of we ook iets voor

jou kunnen betekenen?

 

stuur ons een mailtje

Eenvoud is key bij letterpress. Voor Vico maakten we een geboortekaart in één kleur. Bondige teksten, een kleur op de snede en een prachtig vormgegeven persoonlijke touch in de vorm van een vlinder. We vinden dit één van onze mooiste producties.

Fb

In

Formulier verzenden...

oeps er gaat wat fout!

yes gelukt!

wat

wij

doen.